In cazul in care administrezi un bloc de locuinte sau detii un ansamblu rezidential, vei avea nevoie de o firma care sa ofere servicii de curatenie scari de bloc. Daca locuiesti in orice sector din Bucuresti sau localitate din Ilfov, poti apela cu incredere la CleaningWoW. Experienta de peste 10 ani in domeniu si recomandarile venite din partea clientilor castigati in acest timp garanteaza faptul ca vei fi multumit de colaborarea cu firma de curatenie CleaningWoW.

Nimic nu este mai important decat asigurarea unui spatiu lipsit de praf, bacterii si microbi, aspect care va contribui la sanatatea persoanelor care locuiesc in mediul respectiv. De aceea, echipa noastra lucreaza cu spor pentru a se asigura ca fiecare zona si suprafata din bloc este perfect igienizata.

Pe deasupra, avem diferite oferte si preturi avantajoase, pe care le stabilim alaturi de clientii nostri. Iata doar cateva servicii incluse in pachetul de curatenie scari bloc!

1. Maturarea si spalarea scarilor si a lifturilor

In momentul in care alegi sa colaborezi cu cleaningwow, ai siguranta ca scara de bloc va fi maturata de doua ori pe saptamana, iar parterul si liftul vor fi curatate zilnic. In operatia de curatenie scari de bloc, utilizeaza doar solutii profesionale, care indeparteaza cu succes orice urma de murdarie.

2. Curatarea geamurilor si a usilor

Serviciul pus la dispozitie de cleaningwow include si stergerea zilnica a geamurilor de la intrarea in bloc. De cel putin 3 ori pe an, geamurile de pe casa scarii vor fi spalate cu atentie si, o data pe luna, usa de la intrare va fi igienizata in profunzime.

3. Igienizarea balustradelor si a cutiilor postale

Cutiile de scrisori si balustradele vor fi curatate regulat, iar panzele de paianjen vor fi indepartate ori de cate ori este nevoie. Astfel, riscul de contaminare va fi redus semnificativ din moment ce balustradele si cutiile postale nu vor mai acumula praf si bacterii.

4. Aranjarea pubelelor, desfundarea ghenelor

Datorita serviciului de curatenie scari de bloc, echipa cleaningwow asigura scoaterea pubelelor de gunoi in ziua in care este programata golirea acestora, dar si curatarea si spalarea acestora cu cloramina dupa ce gunoiul a fost ridicat.

5. Maturarea aleilor si a cailor de acces in scara de bloc

Gradina blocului va fi curatata saptamanal de catre personalul cleaningwow, iar spatiile verzi vor fi intretinute cu atentie. In plus, aleea de la intrarea in bloc va fi maturata la fiecare interventie a echipei cleaningwow, iar trotuarul din jurul blocului, o data pe saptamana. Astfel, ansamblul rezidential va avea un aspect impecabil de fiecare data!

6. Deszapezirea drumului

In lunile de iarna, echipa cleaningwow se asigura ca trotuarul care duce la intrarea in imobil, precum si cel din jurul blocului, este deszapezit cu lopata. De asemenea, gheata care poate ameninta sanatatea colocatarilor este indepartata cu sare si nisip ori de cate ori este nevoie.

Leave a comment

Sign in to post your comment or sign-up if you don't have any account.

Înapoi
WhatsApp
Telefon
Contact
Chat