Mentinerea unui sediu de firma curat si sanatos este un lucru esential pentru afacerea ta.

Majoritatea companiilor angajeaza firme specializate ce ofera servicii de curatenie birouri pentru a eficientiza munca angajatilor proprii. Poate va intrebati de ce? Ei bine, un angajat care nu trebuie sa isi faca probleme cu privire la curatenia de la birou, va fi mult mai productiv, si evident, daca va lucre intr-un mediu curat, atunci angajatul va fi si mai sanatos si mai bine dispus.

Cel mai probabil in orasul in care esti exista deja mai multe firme de curatenie, insa abia acum apare dilema: cum alegi firma care sa te ajute?

Desi este foarte bine sa economisesti bani, cel mai probabil, firma cu pretul cel mai mic nu va fi alegerea potrivita. Cauta preturile tuturor companiile de curatenie la birouri Bucuresti si fa o comparatie la rece, fara influente. In plus, atunci cand aduni preturile, intreaba si ce servicii sunt oferite in cadrul acelui pret.

Majoritatea companiilor de curatenie ofera intr-un pret standard servicii ca spalarea podelelor, aspirare, dezinfectarea bailor si stergerea prafului. Unele compaii include in pret si spalarea covoarelor o data la cateva luni, dar cel mai bine este sa intrebi inainte sa contractezi.

De asemenea, ar fi bine sa verifici daca firma de curatenie birouri in Bucuresti este asigurata in cazul in care angajatii sai strica aparatura importanta sau alte componente important pentru firma ta. Cel mai usor si indicat este sa alegi firma asigurata, in cazul in carese intampla ceva. In felul acesta nici firma ta nu va pierde nimic, si nici angajatii firmei de curatenie.

Citeste bine contractual de colaborare. Fii atent la timpul de livrare a serviciilor si la clauzele de reziliere sau de modificare a termenilor si conditiilor. S-ar putea, ca pe parcursul colaborarii sa ai nevoie, din cand in cand de servicii suplimentare, care sa nu intre in incidenta contractului, si care vor trebui platite separat.

Retine, costul, serviciile si asigurarea sunt principalele 3 lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand ai nevoie de servicii de curatenie birouri Bucuresti.

Leave a comment

Sign in to post your comment or sign-up if you don't have any account.

Înapoi
WhatsApp
Telefon
Contact
Chat